Om mig

Velkommen til Lotusmor.dk.

Hvem skriver? Det er mig, Line. Jeg er 28 år og mor til Molly på 5 år og kæreste på 12. år med Mathias. Vi bor i en lejlighed i Højbjerg udenfor Aarhus!

Her på bloggen blogger jeg om det at blive mor, når det ikke bare er svært men også gør rigtig ondt at blive nogens mor. For da jeg fik Molly for 5 år siden og fik både en fødselsdepression og en belastningsreaktion med hjem fra sygehuset, så opdagede jeg også, hvor meget skam og skyld, der følger med sådan nogle diagnoser.

Og hvorfor laver jeg så først en blog nu? Fordi det først er nu, at jeg har lyst og overskud til at dele ud af mine erfaringer. Nogen erfaringer, som jeg virkelig håber kan fjerne bare en lille del af det tabu, der følger med, når det med at blive mor er skide svært!

Jeg håber, at du har lyst til at læse med! Jeg lover i hvert fald, at jeg 100% ærligt fortæller om min rejse igennem de sidste 5 år og hvordan livet som mor er lige nu!

Hvorfor navnet Lotusmor? Navnet Lotusmor kommer selvfølgelig fra blomsten lotus. Den har flere forskellige smukke betydninger. (den står for genfødsel og menneskets åndelige udvikling)

Men det smukkeste ved den må være, at den vokser igennem beskidt vand for til sidst at komme op til vandoverfladen som en smuk smuk blomst.

Og det synes jeg passer meget godt på det med at blive mor med en fødselsdepression!