Om bloggen

Introduktion

Navnet på bloggen er Lotusmor.dk og bag den står Line Rasmussen.

Cookies:

Jeg anvender cookies, der er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil og tablet. Det gør jeg for at kunne lave statistik og målrette annoncer til dig. Hvis du ikke ønsker det, kan du slette dine cookies og blokere adgangen til dem.

Du skal dog være opmærksom på at dette kan medføre, at siden ikke fungerer optimalt. Siden indeholder cookies fra Facebook og Google Analytics.

Persondata:

Generelt om persondata:

Der er 2 situationer, hvor jeg indsamler data om dig.

  1. Når du besøger siden indsamler jeg og behandler data via Google Analytics, så jeg fx. Kan se i hvilken by, du befinder dig, tekniske oplysninger om fx. Din computer, dit IP – nummer og hvilke sider, du går ind på. Det gør jeg med det formål  fx. at kunne se hvilke indlæg, der er mest populære og om nogle sider er mere besværlige at tilgå på mobil frem for computer.
  2. Når du skriver en kommentar til et indlæg gemmes dit navn og emailadresse.

Jeg har selvfølgelig truffet flere foranstaltninger mod, at dine oplysninger bliver offentliggjort, tabt, forringet eller kommer i uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Jeg opbevarer dine data så lang tid som det kræves af lovgivningen og så lang tid de er relevante for mig.

Jeg bruger en række tredjeparter til opbevaring og behandling af dine data. De behandler udelukkende data på mine vegne og de må ikke anvende dem til eget formål. Jeg anvender kun databehandlere i EU og lande, der betragtes som sikre lande.

Du kan altid kontakte mig på Lotusmorblog@gmail.com for at høre hvilke data jeg har om dig og for at bede os slette dine data. Ydermere har du også ret til at trække dit samtykke tilbage og få rettet de oplysninger jeg har om dig. Hvis du vil klage over min behandling af dine data kan det ske til Datatilsynet.

Reklamepolitik:

Jeg angiver tydeligt, hvis jeg anvender såkaldte affiliatelinks i mine indlæg eller hvis jeg har modtaget produkter i gave eller fået betaling for at skrive et indlæg.

Kontakt mig på lotusmorblog@gmail.com eller skriv en besked inde på Facebooksiden: Lotusmor.