SO fucking S

SO fucking S

16. september 2020 0 Af Line

Livskrise, identitetskrise eller bare “Hvad fuck skal jeg med mit liv?” Kært barn har mange navne. Uanset hvad er jeg lige midt i det nu og har egentlig været det fra et par dage efter, at Zoey blev født! Det skete også, da jeg fik Molly. Der var det bare blandet sammen med en fødselsdepression og et “Jo jo, men man får jo nye prioriteter, når man bliver mor første gang.”

Jeg vidste bare ikke, at den store “oprydning” i ens liv åbenbart også sker anden gang, man bliver mor. Den skulle være god nok og jeg er så ikke den eneste, der oplever følelsen af at alt skal vendes på hovedet, når man får endnu et barn. Det var jeg bare overhovedet ikke forberedt på selvom, at det egentlig giver god mening, at man får en større lyst til at strømline sit liv, når man får endnu et barn.

Det er virkelig den process, der startede for mig, da Zoey kun var nogle dage gammel. Jeg følte helt klart en vis ærefrygt og kæmpe ansvar, da jeg igen lå der med en lille baby på maven alle de lange nætter, hvor hun spiste. Det var også de nætter, hvor jeg begyndte at mærke, at jeg måske egentlig ikke er der, hvor jeg gerne vil være med mit liv. Så jeg brugte de første nætter på at søge på alt om deltidsuddannelser og fjernuddannelser. Jeg “mangler” jo stadig min kandidat og var det ikke også nu, at den skulle tages? Var det ikke det jeg gerne ville nu?

For ansvaret for det lille væsen er jo ikke kun et ansvar for at holde det i live. Det er jo også et ansvar og en mulighed for at være sikker på, at man lever sit liv præcis som man ønsker. Det er i hvert fald de tanker, jeg har gået meget med i de sidste 7 måneder, så jeg har været igennem alle ideer, følelser og tanker. Jeg er ikke rigtig landet et sted endnu andet end, at der er noget andet og mere jeg vil end det jeg gør nu.

Jeg har lige nu to blogs. Den her og engroenvej.dk (Reklamelink) og de dækker egentlig mine to store passioner, som er hele det der mor/kvinde-felt og grøn livsstil (kødfri, vegetarisme og veganisme). De to passioner er jeg 100% sikker på! Det er de to ting, som jeg brænder så utroligt meget for og som jeg gerne vil lave noget med.

Formen derimod er jeg ikke sikker på! Jeg er virkelig glad for bloggen her og min tilhørende Instagram. Jeg kan dog mærke, at jeg gerne vil lave noget mere med det her med at blive mor/være kvinde, som jeg har så mange holdninger og tanker om. Det er bare så uendeligt svært at finde tid og ro til at finde ud af, hvad jeg skal med alle de her tanker, når jeg så sjældent har tid alene.

Min anden passion som er det grønne, startede med min veganske webshop for 6,5 år siden. Den lukkede jeg sidste år på grund af en kombi af for meget arbejde og alt for lidt penge. I hvert fald i forhold til hvad den til tider kostede mig i stress og alt for meget arbejde. Nu har jeg så en blog, hvor jeg forsøger at hjælper folk, der gerne vil leve grønnere men der er et eller andet, der ikke føles rigtigt med den.

Jeg ved ikke hvorfor, at jeg er blevet så fokuseret på at finde den ting, jeg skal lave i de næste mange år! Jeg behøver jo ikke at vælge det, jeg skal lave resten af mit liv nu. Det føles bare pludselig sådan og jeg tror, at det allermest bunder i, at jeg så nødigt vil spilde min tid. Så når jeg er væk fra Zoey og Molly, så vil jeg være sikker på, at jeg bruger tiden 100% optimalt. Så jeg laver det jeg brænder allermest for og på den måde, der giver allermest mening for mig!