Sexet ventetøj, rigtig cola og en krop, der vokser!

25. september 2019 0 Af Line

Yeah, så nåede jeg halvvejs i den her graviditet og ja, jeg er mærket af at Molly først kom 42+0, så det er først i dag ved 21+0, at jeg rigtigt synes at jeg er kommet halvvejs igennem. Men lillesøster kommer selvfølgelig ikke først 2 uger (!?) efter sin termin! For shit, den sidste uge var hård!

Men her 50% inde i graviditeten, tænkte jeg, at det var tid til en opdatering som den her, jeg lavede i starten.

Så hvad er status så nu? Kvalmen er næsten væk på nær om morgenen, hvor den stadig kan være lidt slem og så har jeg kun kastet op et par gange i de sidste 3 uger! Så min appetit er endelig tilbage og der dukker nye cravings op næsten dagligt. Lige nu er den største craving cola som i rigtig cola. Ikke Pepsi, ikke den billige fra Føtex og slet IKKE light! Rigtig sukkerholdig iskold Coca Cola!

Og nu hvor kvalmen er væk, har jeg ikke de store fysiske gener mere altså på nær halsbrand og at jeg ikke rigtig kan sove om natten. Men det er ingenting i forhold til de sindssyge mængder af hormoner, der pumper igennem min krop og fucker mig helt op psykisk. På den samme time kan jeg gå fra at græde over hvor ked af det jeg er til at være så lykkelig!

Jeg havde lidt forudset at det ville ske, for mit sind er så mega skrøbeligt og følsomt at det ville være mærkeligt, hvis jeg ikke blev påvirket af det. Det er fucking hårdt, især fordi jeg med en depression i bagagen ikke kan lade være med at tænke: “Får jeg nu en depression igen?”, så snart jeg har en dårlig dag. Selvom at det er verdens sødeste lille monster, der har overtaget min krop lige nu, så glæder jeg mig helt ærligt virkelig meget til at få hende ud og komme ud af den her gravide krop.

Den gravide krop er udover det psykiske egentlig okay at være i. Den vokser en del lige nu, men det har jeg det fint med. Jeg skal bare lige vænne mig til det der med at få nye vaner, så maven ikke kommer i vejen og jeg passer ordentligt på hele kroppen. Faktisk er jeg mere end okay med, at min bryster (som virkelig er den bedste del på min krop) nu er endnu større. YEAH! Mathias virker også okay med det ?. Det er bare virkelig nedern at alt ventetøj, jeg kan finde har en meget lidt sexet udskæring. Hallo! Jeg har nye store bryster! De skal vises frem! Åbenbart ikke! Det må være sådan en “du klæder dig kun for at få en mand at lave børn med- situation” og nu hvor manden og barnet er sikret så fuck at være sexet. I don’t get it. Mere sexet ventetøj, tak!

Sidste gang havde jeg en meget klar ide om at der intet ville være, der hjalp på strækmærker, så jeg droppede helt tanken om alle cremer og olier. Og så kom de da også i tonsvis på mit fine fine maveskind. Så selvom at jeg stærkt regner med, at min krop er intelligent nok til at genbruge de dejlige mærker, når maven i de næste uger skal udvide sig endnu mere, så har jeg alligevel besluttet at kaste mig ud i at smøre maven ind i økologiske olier. Hvis de så ikke hjælper mod strækmærker, så hjælper de da i hvert fald med, at maven ikke kommer til at klø. Jeg bruger en opskrift fra nettet, hvor man skal blande to økologiske olier fra Naturligolie.dk (reklamelink). Det er hjulkroneolie (reklamelink) og arganolie (reklamelink). Så må vi se hvordan det kommer til at gå! Jeg kan da ikke få flere strækmærker end sidste gang.

Reklamelink