To streger, Gossip Girl og en morgenkvalme, der varer hele dagen!

To streger, Gossip Girl og en morgenkvalme, der varer hele dagen!

4. juli 2019 0 Af Line

De sidste 5 uger af mit liv har bestået af lige dele Gossip Girl (alle afsnit for anden gang!) og en kvalme, der stædigt bliver ved med at holde fast i at hendes fornavn er morgen, selvom ALLE efterhånden ved, at det burde være heldags.

Og de her sidste 5 uger startede med to streger på en hvid plastiskpind på selveste Kristi himmelfartsdag! Jeg havde fået lov at sove videre efter de to andre var gået ned i stuen, men jeg kunne ikke rigtig sove igen. Måske fordi at selvom jeg var rimelig overbevist om, at min menstruation havde været på vej de sidste dage, så kunne jeg alligevel ikke lade være med lige at skulle teste. For havde vi ikke knaldet meget der for et par uger siden og havde jeg ikke lidt kvalme?

Men jeg turde næsten heller ikke teste, for i februar var en lidt positiv test og en meget forsinket menstruation endt i en tidlig abort.

Så jeg ville jo helst ikke skuffe mig selv, hvis nu det var alt for tidligt at teste. Men altså når det kommer til at tisse på hvide plastiskpinde, så er jeg 0% fornuft og 100% “åh, hvor er babyer søde”, så selvfølgelig testede jeg.

Svaret kom hurtigt og var to streger!

Jeg dansede en lille dans rundt om mig selv, imens jeg hviskede “Jeg er virkelig gravid!” Men i forhold til dengang med Molly, så var de her to streger ikke kun symbol på, at jeg rent faktisk er gravid men også et symbol på, hvor langt jeg er kommet. Og selvom det måske kan være svært for andre at forstå, har jeg stadig lyst til at tage min tissepind med ud i verden og skrige “Se mig! Jeg tør at få en baby til!”

For det gør jeg virkelig. I det øjeblik lige der, var der ingen tanker om fødselsdepression, endnu en hård fødsel eller noget som helst andet end 120% glæde ved tanken om at skulle være mor igen!

At de så småt er dukket op siden hen, er en anden sag men uanset hvad, fylder de mindre end jeg nogensinde havde håbet på, at de kunne komme til når en ny graviditet meldte sig.

Så efter en tidlig scanning for et par uger siden, der viste en lillebitte basse, der har det godt, så er det helt officielt, at vi i starten af februar skal være forældre igen!

Det er rimelig vildt og uhåndgribeligt lige nu, hvor jeg kæmper mig igennem 1. trimester med heldagskvalme og opkast hen imod det der tidspunkt, hvor de to ting ikke har monopol på at overbevise mig om, at jeg rent faktisk er gravid.

Du kan læse anden status om min graviditet lige her.