Taknemmelighedstirsdag maj

7. maj 2019 0 Af Line

Du har måske bemærket, at der ikke har været taknemmelighedstirsdagsindlæg de sidste tirsdage og det er fordi, at jeg har besluttet kun at ha’ dem en gang om måneden. Så de altså kommer den første tirsdag i hver måned, så jeg kan bruge de andre tirsdage på at skrive om alt det andet, jeg gerne vil skrive om!

Så du får her 5 ting, jeg er begejstret for her i maj:

  1. 12-årsdag. Jeg fejrede 12 år som kærester med Mathias i går og det betyder dobbelt taknemmelighed. Jeg er taknemmelig for, at vi havde en hyggelig fridag sammen i går og så er jeg endnu mere taknemmelig for at vi har været kærester i så lang tid! De 12 år er ikke noget mål i sig selv men de 12 år betyder, at jeg har været kærester med den dejligste (og mest lækre) mand på jorden i over et årti. Det er crazy og nok ikke noget Line 16 år havde kunne forestille sig, da hun blev vild med ham den lækre 3.g’er for næsten 13 år siden.
  2. Ro! Vi er endelig næsten helt færdige med alle flytteting – den gamle lejlighed er afleveret, det meste er hængt op og kommet på plads og så har vi fået købt havemøbler. Så i den her weekend havde vi for første gang i rigtig lang tid en weekend, hvor vi lavede virkelig lidt. Det var skønt!
  3. København. Vi skal endelig til København igen på torsdag for at besøge Mollys kusiner og fætter og vi glæder os til at se dem (og deres forældre) og deres nye lejlighed. Og så skal vi hente dem fra skole, hvilket er noget nær det vildeste, Molly kan forestille sig!
  4. 29 dage til ferie. Så er der pludselig kun 29 dage til vores ferie til Gran Canaria og jeg glæder mig så meget til en helt uge med sol og afslapning! Og så bliver det virkelig sjovt at skulle flyve med Molly igen. Det er 3 år siden sidst, så det er jo en helt anden oplevelse for hende nu end da hun var knap 3 år.
  5. Stor beslutning. I sidste måned lukkede jeg min veganske webshop, som jeg har haft i 5 år. Jeg havde i nogle måneder været virkelig træt af at skulle bruge så meget tid på den og ikke have særlig stor mulighed for at holde fri med Molly og hente hende tidligt. Så jeg er virkelig lettet og glad for, at jeg lukkede den også selvom, at det selvfølgelig er en smule vemodigt og mærkeligt at lukke noget, der har været en kæmpe del af mit liv i så lang tid. Men jeg er glad og klar til en masse nye spændende ting, der gerne skulle give mere tid til Molly og mere frihed og ro til vores familie.