5 ting der er sjovere efter at have fået børn!

5 ting der er sjovere efter at have fået børn!

29. marts 2019 0 Af Line

Ja, jeg ved det! Livet med børn er pisse hårdt og fuld af afsavn og benhårde prioriteringer for at få det hele til at hænge sammen!

Men og det er et stort MEN, der er altså også ting, der bare er så meget sjovere efter, at man har fået børn!

  1. Jul! Jul er selvfølgelig den første på listen for julen er bare mere hyggelig og sjov efter, at vi har fået Molly. Jeg elsker især hele ritualet omkring nissen og at holde hende glad med masser af snacks, så hun kommer med gaver hver dag i december!
  2. Køre i bus. Jeg havde aldrig troet, at det at køre i bus kunne være så sjovt men Molly synes stadig, at det er mega sjovt selvom hun gør det hver eneste dag. Så jeg forsøger at blive smittet af hendes glæde over vores daglige bustur, som jeg egentlig helst ville slippe for!
  3. Projekter som bagning er blevet en ting, som jeg (når jeg giver slip på kontrollen) rent faktisk synes er mega hyggeligt med Molly. Og ja, det sviner helt vildt. Du skulle se vores køkken lige nu efter vaffelbagning i går?
  4. Road trips er blevet tusind gange sjovere (og meget mere stressende) efter, at vi har fået Molly. Hun har en helt vild fantastisk forventningsglæde uanset om turen går til Aalborg, København eller Sverige!
  5. Sprog er sjovt uanset om man er i gang med at lære at snakke eller lige nu, hvor vi skal oversætte alt engelsk for Molly. Både da hun var lille og nu, hvor hun forsøger sig med det engelske (gen)opdager jeg min kærlighed for sprog og alt, hvad det kan!

Jeg har også lavet et indlæg med 5 ting, der er fantastiske ved en 5-årig og det kan læses lige her.