Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

14. marts 2019 0 Af Line

Da jeg startede bloggen, kæmpede jeg en del med siden “Om mig” for jeg ville gerne fortælle en helt masse med den. Jeg endte med noget, der mest beskriver, hvad bloggen handler om. Jeg øver mig i at være mindre perfektionistisk så stoppede på et eller andet tidspunkt, da jeg var nogenlunde tilfreds. Den fortæller dog ikke så meget om mig og hvem jeg er.

Så tænkte at jeg ville bruge et indlæg på at fortælle lidt mere om mig, så du får her 10 (mega sjove) ting om mig:

  1. Jeg kommer fra Aalborg men vi flyttede til Aarhus for snart 9 år siden, fordi jeg gerne ville studere hernede.
  2. Min store drøm var i lang tid at læse jura og blive advokat. Men altså det havde jeg så ikke snit til. Jeg endte i stedet på historiestudiet udfra “det var da sjovt nok i gymnasiet”.
  3. Selvom at historie langt fra var hverken planlagt eller drømmestudiet, blev jeg faktisk rigtig glad for det. Jeg stoppede dog efter 1. semester på kandidaten. Både fordi det var blevet alt for hårdt for mig med min belastningsreaktion men også fordi jeg hellere ville bruge tid på min virksomhed.
  4. For jeg har min egen virksomhed, hvor jeg sælger veganske snacks. Og jeg er blevet ret vild med ikke at ha’ “et rigtigt” arbejde.
  5. Jeg er introvert som bare pokker – jeg elsker at være alene og HADER ligegyldig smalltalk med folk, jeg ikke har nogen relation til.
  6. Selvom at vi har boet i Aarhus i snart 9 år, føler jeg ikke, at det er “min” by og jeg leder stadig efter det sted, hvor jeg kan føle mig helt hjemme!
  7. Jeg har dyrket yoga i 10 år og jeg bliver stadig overrasket over hvad yoga kan og gør for mig!
  8. Til juni har jeg været veganer i 8 år. Jeg blev først vegetar efter at have læst “Eating animals” og en måned efter blev jeg veganer. Og jeg er stadig virkelig glad for min beslutning og kunne ikke forestille mig at spise animalske produkter igen!
  9. Jeg er virkelig dårligt til at lytte, fordi jeg som regel bliver meget utålmodig og gerne vil komme med mine inputs og ideer. Jeg øver mig på at blive bedre til det!
  10. Jeg “opdagede” Mathias kort tid efter, at jeg var startet i 1.G og jeg jagtede ham i flere måneder indtil han overgav sig. Vi har derfor været kærester i 12 år (!) lige om lidt. Og ja, jeg venter stadig på det der frieri. ?