5 fantastiske ting ved en 5-årig

5 fantastiske ting ved en 5-årig

30. januar 2019 0 Af Line

Hver alder har sin egne fantastiske ting men hvad er fantastisk ved en 5-årig?

Det har jeg givet 5 bud på her:

  1. Molly kan lave mad eller i hvert fald hjælpe. Og hun synes, at det er mega sjovt og nu har rent faktisk fået en alder, hvor hendes hjælp ikke giver ekstraarbejde men rent faktisk er en hjælp.
  2. Humor. Hun har fået sin helt egen form for humor og det er altså genialt at ha’ et barn, der kan se det sjove i en masse situationer.
  3. Refleksion og masser af det. Molly stiller en milliard spørgsmål men for nyligt er det blevet en del mere komplicerede spørgsmål og hun forventer også en detajleret forklaring i retur.
  4. Selvstændighed og en 100% klar overbevisning om, at hun er sin egen og vi reelt ikke kan gøre så meget ved, at hun ikke vil spise aftensmad eller ikke vil sove. Selvstændighed er en fantastisk ting og det er vildt at se, hvordan ens barn pludselig er ved at være rigtig stor. Og så er det altså også en smule (bare en lille smule 😉 ) irriterende!
  5. Selskab! En af de ting, jeg havde rigtig svært ved, da Molly var mindre var at jeg tit følte mig ensom, når jeg var alene med hende. Det gør jeg ikke mere. Hun er det bedste selskab og er altid klar til at bage en kage, gå på cafe eller tag i biografen.