Fucker jeg mit barn op?

Fucker jeg mit barn op?

11. januar 2019 0 Af Line

Det korte svar er ja, det gør jeg og det gør du også!

De første år af Mollys liv brugte jeg virkelig lang tid på at slå mig selv i hovedet med, hvor meget min fødselsdepression ville fucke hende op og ikke mindst have vildt dårlig samvittighed over, hvordan hun var kommet til verden. (for ville den fødsel ikke også fucke hende op?!?)

I alt det glemte jeg to vigtige ting (som mere end en psykolog har været sød at fortælle mig)

  1. Fødsler har til hensigt at bringe et liv til verden. Øhm, hvis den proces ikke skulle være bare en smule indviklet og ude af vores kontrol. Hvad fanden skulle så være? Og jo, selvfølgelig kan man selv gøre noget, men man kan ikke kontrollere altid!
  2. Alle børn bliver fucked op af deres forældre! Lad mig forklare: Vi er mennesker, der passer på andre mennesker. Og begge slags mennesker: både børn og voksne har følelser. Helt rigtige irriterende og til tider virkelig stærke følelser.

Den kombination kan aldrig helt undgå at sætte spor på den ene eller anden måde. Vi kan forsøge at gøre alt det bedste vi kan. Og ikke mindst hele tiden forsøge at blive bedre forældre!

Men hold fast, det er en lettelse at indse, at ja, Molly bliver på en eller anden måde negativt påvirket af den måde, hun bliver opdraget på.

Om det bliver min fødselsdepression, hendes fars utålmodighed eller noget helt tredje! Det må tiden vise.

Indtil da kan jeg kun gøre det bedste jeg kan som det menneske, jeg nu er!